Voor kinderen van 3 tot 6 jaar!

Ponyrijden voor de aller kleinste

De aantrekkingskracht van pony’s op kleine kinderen is enorm. Vandaar dat we deze jonge groep alvast kennis laten maken met onze prachtige sport. De pony’s worden vastgehouden door de papa of mama en op een speelse wijze leren de kinderen de eerste basisvaardigheden op de pony. Voor deze lessen kunt u zich per keer aanmelden.

Meld je hieronder aan voor Klein Oever mini’s door op de gewenste datum te klikken. De lessen vinden plaats op vooraf aangegeven zaterdagen tussen 14:00 tot 15:30 uur.

In een van de dagen voorafgaand ontvangt u een mail met de tijd waarop uw zoon of dochter ingepland staat.

Let op de animo voor deze lessen is groot. Vol = vol

Voor de Klein Oever mini’s hebben wij caps te leen bij de ingang van de bak. Verder is het handig/veilig om makkelijk zittende kleding aan te doen. Als schoeisel wordt het aanbevolen om (regen)laarzen aan te doen.

Vanaf 6 jaar kunnen de kinderen doorstromen naar de instaplessen. Dit zijn 5 lessen een op een om de beginselen te leren. Meer informatie hierover vindt u op onze website onder het kopje: Paardrijden

In de winter maanden hebben wij geen Klein Oever mini’s. Dit vanwege het koude weer waardoor het plezier van de kinderen er af kan gaan.

Mini kalender:

Mocht de datum niet meer bij de aanmeldformulieren staan betekent het dat de mini’s voor die dag vol zitten.