Beheer je lessen online in een app

Manegeplan app

Sinds 2022 zijn wij met onze lesadministratie overgegaan op een digitaal systeem. Het digitale systeem wat wij gebruiken heet: Manegeplan. Deze app is te downloaden in de app- of playstore van uw telefoon.
Via deze app kunt u online lessen afzeggen en/of inboeken. Vanuit dit systeem zullen ook de leskaarten via de e-mail verstuurd worden die u via de I-deal link kunt betalen. Contante betaling van leskaarten is ook nog steeds mogelijk.

Wanneer u zich bij ons heeft aangemeld voor paardrijlessen ontvangt u van ons een welkomstmail met daarin uw PRS-code (kijk ook even in je ongewenste map in je email). Deze code heb je nodig voor het aanmelden in de app.

Daarnaast ontvang je een mail met de uitleg over het ”aanmelden” in de app. Lukt dit niet vraag even hulp bij je instructeur.

Let op: Iedere ruiter/amazone heeft een eigen PRS-code en dus een eigen individueel account. Deze zijn wel te koppelen onder elkaar in het systeem.

FAQ Manegeplan:

 • Waar staan al mijn lessen in de app?
  Wanneer je de app manege plan opent en dan onderaan in je scherm naar Afspraken gaat, dan zie je al je toekomstige lessen staan (zie foto 1). Door gestreepte lessen zijn lessen die of niet door gaan of die je zelf hebt afgemeld.
 • Hoe kan ik mijn les afmelden?
  Afmelden kan door op de juiste datum (zie foto 1) te klikken en dan de rode knop in te klikken.
 • Hoe kan ik mij aanmelden voor een inhaalles?
  Door bij foto 1 te klikken op les aanvragen kun je de beschikbare lessen zien waarvoor je kan inhalen. De beschikbare lessen verschillen. Dit heeft te maken met dat als er iemand afzegt in een les er weer beschikbare ruimte komt en deze dan in beeld gebracht wordt. De lessen die jij in beeld ziet zijn alle geschikte lessen voor jou niveau.
 • Waar kan ik al mijn gereden lessen bekijken?
  Door bij het scherm op foto 1 te klikken op Historie kom je bij foto 2 uit. Hier zie je al je in het verleden gereden lessen staan.
 • Waar kan ik mijn leskaart zien en de geldigheid daarvan?
  Door op de bovenste (meest recente) datum te klikken in foto 2, kom je bij foto 3. Wat er nu in beeld komt is je huidige leskaart. Boven instaat de naam van je leskaart gevolgd daaronder door een datum. Die datum is de geldigheid van je leskaart. 
  Dan heb je boekingen en afmeldingen staan. Bij boekingen komen je gereden lessen + te laat afgemelde of niet gekomen lessen te staan. Deze zijn namelijk al geboekt op je kaart omdat deze of gereden zijn of niet ingehaald mogen worden. Bij Afmeldingen staan je lessen die je afwezig bent geweest en dus nog mag inhalen. Samen opgeteld is dus (zoals op foto 3) je leskaart 4 weken bezig van de 10 weken geldigheid.

Scan de QR-code hieronder om de Manegeplan app te downloaden.

Code: 863022637