Al meer dan 35 jaar paard- en ponyrijlessen voor kinderen en volwassenen

Paard- en ponyrijlessen in een unieke ambiance!

Manege Klein Oever beschikt over een prachtige accommodatie, een mega grote rijhal, een buitenbak en zandpistes waar de lessen gegeven worden. Er is een groot aantal paarden en pony’s dat geschikt is voor de beginnende tot de gevorderde ruiters, op recreatief- en wedstrijdniveau. Zo zijn voor de gevorderde ruiters pony’s en paarden met wedstrijdervaring beschikbaar. Vanzelfsprekend zijn er voor de jonge/onervaren ruiters de allerliefste pony’s en paarden!

Deskundige lessen op een prachtig terrein!

De pony- en paardrijlessen op Klein Oever staan onder deskundige leiding en worden gegeven in- en buiten de maneges. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het lesprogramma kunnen deze lessen zowel binnen in de mega grote binnenbak, als buiten in een van de buitenbanen worden gegeven. Het prachtige Reestdal ligt binnen handbereik voor een heerlijke buitenrit door de natuur. Na de les is er altijd gelegenheid om met de groep een hapje en drankje te nuttigen in de gezellige ‘manegekroeg’. De instructeurs op Klein Oever zijn zelf ook actief betrokken bij de paardensport, zowel in de dressuur als in het springen. Deze ervaring delen zij graag met de lesklanten wat het niveau van de lessen ten goede komt.

Onze manege is aangesloten bij de overkoepelende organisaties FNRS & KNHS. Vanuit de FNRS sterrenkeuring hebben wij het maximaal te behalen aantal sterren ontvangen, namelijk 5 sterren.

Kom gerust een keer langs om een les te bekijken of meld je aan via de website om jouw eerste les te plannen.